praktijk BSR Erwin Odendaal

Over mij

Al sinds mijn kindertijd heb ik problemen met mijn rug. Op tienjarige leeftijd lag ik al bij de eerste manueel therapeut op de bank. Scheefstand van wervels en bekken werden met veel geweld en pijn gecorrigeerd. Vanaf volwassenheid gingen er steeds meer klachten opspelen, ik ging vaak "door mijn rug" en nog weer wat later kreeg ik te maken met constante pijnen die dag en nacht aanhielden. En ik was nog niet eens veertig!

Een manueel therapeut heeft mij toen van de constante pijn afgeholpen, maar soms kon de geringste beweging toch maken dat ik weer dagen krom liep van de spit. Tot ik in aanraking kwam met Body Stress Release. Het merendeel van mijn klachten is enorm verminderd of ze zijn zelfs helemaal verdwenen. En als ik dan toch eens zo dom ben om verkeerd te tillen, of te lang achter elkaar zwaar werk in mijn tuin te doen, dan herstel ik heel snel. Body Stress Release houdt mij op de been. Ik zou niet weten wat ik zonder moest!

Wat is er mooier dan een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van planeet en mens? Met Body Stress Release kan ik dat door het verminderen van bodystress bij mijn cliënten. Waar men jaren met pijn en volgens sommige artsen met "vage klachten" heeft moeten leven, kan BSR weer perspectief geven op een fitter leven geven. Voor mij is het een zegen dat ik deze prachtige techniek heb mogen leren!

Ik ben een herboren mens en dolgelukkig dat ik met BSR in aanraking ben gekomen en kan het iedereen aanraden!

— Vrouw, 46 jaar, whiplash na aanrijding
Scroll naar boven